Translate

Sunday, April 29, 2012

Ny sesong og bølgeskum av restegarn

Nå er det heldigvis og endelig vær ute som krever at vinterplaggene erstattes med noen litt lettere.



Jeg har ikke rørt maskinene på maange uker, men disse luene er så lette å sy sammen at jeg ikke kunne tåle å måtte kjøpe vårluer når stoffhyllene er breddfulle. Og når jeg først var i gang måtte jo lillebror i magen også få en liten lue. Jeg har bare én eneste meter av dette nydelige grønne hjertestoffet fra Liandlo, men jeg håper det holder til flere ytte pytte små plagg om kreftene til å sy kommer tilbake.


Storebror har blitt så flink til å prate, og kunne begeistret konstantere at på luene luene vare det både "gaaskin", "lastebil", "motoskkel" (scooter er liksom ikke helt innøvd enda), "tog" og "ellikopter". Og han forsto fort at den minste lua var "baby sin".  Han er påfallende opptatt av gravemaskiner og lastebiler om dagen, og kan spotte et eksemplar på flere mils avstand- og da lyder det  "SE -GAAAAASKIN!!!" helt til den er ute av syne. Typisk gutt- eller typisk for alderen?



Da Mariusbodyen fra forrige innlegg gikk av pinnene, gikk dette teppet på. Jeg ble nesten litt overrasket selv, det dukket liksom opp fra intet. Jeg tillater meg selv å være litt impulsiv. Garnet er (nesten) bare fra restelageret, og jeg håper det holder til teppet. Det ble 10 ulike farger av Drops Alpaca på pinne 3,5. Det er gøy å strikke striper i mange farger, man kan tydelig se hvordan arbeidet vokser. Baksiden av medaljen er jo at det vil bli over 100 (!) tråder å feste når teppet er ferdig, men det får jeg angre på siden :) Vi får se om det blir et hvileprosjekt eller om det er like gøy å strikke i lengden. Mønster på bølgeskumteppet finner du her.



Til slutt litt søndagskos: S's første blomsterbukett til mamma og helstekt kylling med søtpoteter, coscous og appelsinsaus ♥


Håper helgen har vært god og at du får en fin 1. mai!


No comments:

Post a Comment

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...