Translate

Tuesday, May 8, 2012

Babytepper og giveaway i emning

Jeg har tenkt en stund at det ville være gøy med et blogglotteri, og da jeg fant ut at knærten i magen var en gutt utpekte dette teppet seg som en perfekt gi-bort premie.

Men... som guttemamma vet jeg jo hvor trist det er med det gedigne utvalget og tilbud som IKKE finnes for små gutter, så da bestemte jeg meg likegodt for å lage en premie til- et quiltet vognteppe i guttefarger. Så kan vinneren selv bestemme om det blir heklet vognteppe med rosa blomster, eller dette litt mer guttevennlige :)





Teppet er syd i en blanding av Tildastoffer og andre random quiltestoffer, og er quiltet med tykk vatt. Slik kan det også brukes som leketeppe når man er ute på tur. Baksiden er i hvit bomull. Om dette forsvinner i blogglotteriet må jeg nok sy et slikt til lillebror også- og ett i retrostoffer- og dynetrekk ;)

Jeg kommer til å legge ut giveawayen i morgen eller på torsdag og håper du har lyst til å være med :)



Dette teppet var en barselgave til gode venner som fikk sin andre tulle for noen uker siden. Om du ser godt etter kan du se at jeg også har prøvd meg på en matchende smokkelenke. Ikke helt 100% på første forsøk, men håper den er brukbar likevel;) En del av stoffene er retro vintage og noen er fra Ohlssons og S&S, og baksiden er i myk fleece fra samme sted. Er det ikke nydelig med lilla og gulorange?



Til slutt et bortglemt vognteppe en liten vakker A fikk til jul. Det er laget av rester fra denne barselgaven. Fra før har lille A fått dette teppet, og etter alt å dømme blir begge flittig brukt- det er så koselig!

1 comment:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...