Translate

Saturday, May 19, 2012

Kom sommer!

Hittil har våren vært temmelig kald og guffen, men ryktene skal ha det til at nå skal visst værgudene snart smile til oss på østlandet også! I den anledning syntes jeg det passet å ta frem et par sommerplagg av de fantastiske bomullsstoffene fra Graziela som kom hjem en gang i februar.



Motivene på disse stoffene er rene fargeeksplosjoner, og jeg elsker det naive 70-tallsuttrykket. Jeg har forøvrig valgt å kombinere de tøffe eplene med elefanter på grønt fra Stof 2000 og guloransje skyer fra Ohlssons i S's retroskjorte, mens kusine M's tunika har fått guloransje kløver, også fra Ohlssons. Mønsteret er egne variasjoner over Günthers skjortemønster fra 60-tallsboken "børnetøj du selv kan sy". Etter at plaggene er prøvet på kan jeg se at det ville være en klar fordel om skjortene var utstyrt med glidelås i siden for å lette av-og påkledning av utålmodige små, samt en liten justering av størrelsen på halsåpningen. Men de fungerer så fort de er på! Det er ikke så lett å se hvor klare fargene egentlig er på bilder tatt i direkte sollys, men på bilder tatt innendørs kan man få et litt bedre inntrykk:





Jeg har planer om å dedikere et eget innlegg til de nydelige stoffene fra Graziela, så om litt skal du få se alle skattene jeg fikk hjem fra Tyskland!

I morgen er det siste mulighet til å bli med på giveawayen min- på mangdag trekkes vinneren :)


En god lørdagskveld til deg!


No comments:

Post a Comment

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...