Translate

Friday, June 29, 2012

"sov søtt" sovepose og minisett

Ja, det er jo lov å håpe *smile*. Denne soveposen blir i alle fall kjekk å ha når minsteknærten skal ha mat om natten, eller om han sparker av seg dynen.




Den skjønne hestefrottèen fra Strømming var perfekt til dette prosjektet, men innerstoff som matchet var en hard nøtt å knekke. Til slutt landet jeg på det knallblå prikkestoffet fra Textart. Jeg synes det ble et herlig sirkus-retro preg over denne komboen! De røde trykknappene har jeg kjøpt hos Bibbis textil. Mønsteret på soveposen er fra en 2006-utgave av Ottobre, og sys opp på null komma nix.


Verdens beste førskolelærer, S's store favoritt, venter også en liten knært denne høsten. Og da hun gikk i permisjon passet jeg på å ha en liten gave til mageboeren som de foreløpig ikke vet kjønnet på.



Det nydelige rådyrstoffet fra Znok fikk bli til en liten omslagsbody med lue denne gangen, også disse mønsterne er fra Ottobre. Håpet er at det skal bli et slikt sett til lillebror også!


Siden sist har jeg hatt et nytt opphold på sykehuset, men heldigvis med et godt resultat (les: lillebror er fremdeles trygt plassert inne i min store mage) . Jeg håper vi går en litt roligere tid i møte nå ♥


En riktig god helg til deg!


1 comment:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...