Translate

Tuesday, September 11, 2012

Minsteprinsen er her!

Han kom som et skudd den 30. august, nesten tre uker før termin. Og med sine 2825g og 47cm er han selvfølgelig helt perfekt! 
Velkommen til oss verdens vakreste Ola ♥


Fødselen gikk over all forventning, og storebror er verdens stolteste! Nå handler hverdagen om mat , bleieskift, kos og nattevåk- kaoset råder denne gangen som sist (men med en litt mer avslappet mamma oppe i det hele).


Jeg hadde egentlig bestemt meg for at jeg aldri mer skulle strikke prinseteppet etter å ha strikket en brun versjon til storebror da han ble født. Men da jeg så det vakre prinsesseteppet som Mali-mo hadde strikket til bittelillesøster, klarte jeg simpelthen ikke å motstå. Andre prosekter fikk vike, og de siste to uker før fødsel gikk med til å strikke denne versjonen i dus lys blått. Den flotte vugga lå O's farfar i da han var liten, og har så langt blitt brukt av alle hans barnebarn. 
Det er et vakkert skue dette teppet, men mye jobb med sine 140 spisser i ytterborden. Denne versjonen er strikket på pinne nr. 3 med sandnes mini alpakka, 400 gram. Fargen heter lys blå, men i virkeligheten er den mer dus blå-grønn-grå. Jeg tror den er i ferd med å bli erstattet med en mer "babyblå" versjon- men jeg synes definitivt at denne burde beholdes i sortimentet! Oppskriften finner du helt gratis her (på dansk).Den fine moseskurven som vi kjøpte til storebror er perfekt å ta med seg rundt om i huset når det er behov for det.Fra dypet av ammetåka ønsker jeg deg en riktig god dag- hvilken det nå enn er hihi

5 comments:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...