Translate

Monday, April 4, 2011

Når far får bestemme...

...da blir det nesten bestandig skalldyr med store mengder majones og dill! Jeg var derfor ikke i tvil ett eneste sekund om at jeg måtte klikke hjem dette stoffet med hummer på da det dukket opp i sortimentet til denne nettbutikken for sånn ca ett år siden.



Jeg var lenge i tvil om hvilket prosjekt stoffet passet til, helt til jeg så mønsteret på denne søte pysjen i Ottobre 1/2011. Men... det var vanskelig å bestemme seg for hvilke farger jeg skulle matche de røde hummerne med. Så jeg spurte likegodt mannen, og svaret kom sporenstreks- gult for majones og grønt for dill! Jammen er den mannen glad i mat. Og god fantasi har han også! Og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valget; humor, stil og mat i ett- den perfekte kombinasjon ;)



Jeg la til ett element- en stofflist langs hele glidelåsen slik at bare mykt stoff får omfavne S's myke mage i søvnen. Størrelsen er 92, og den passer nok ikke før til høsten. Men det er helt perfekt nå som våren melder sin ankomst!

Ja, det var mannens førstevalg, men når svigerfar får bestemme derimot...



...da blir det bløtkake! Og gjerne med ekstra mye krem, vaniljekrem og jordbær. Og da ble det kake da, med svigerfars kommende bursdag som unnskyldning. Og etter kremen i barten å dømme tror jeg sannelig den falt i smak :) Her er den sammen med helgens loppisfunn: en vakker rosemønstret tekanne i porselen med gulldetaljer. Èn kvinnes søppel er en annens skatt!

1 comment:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...