Translate

Friday, May 6, 2011

Til verdens vakreste lillefetter O!

Lillefetter O kom til verden i en rasende fart og er selvfølgelig verdens vakreste lille fetter! Han startet sitt liv med å være punktlig som få, han kom akkurat på termin, noe som mamma E naturlig nok var ganske så fornøyd med.

Litt gaver ble det jo som seg hør og bør når man blir tante. Først ut er et lite lappeteppe som er ment til barnevogna. Mamma E og Pappa O hadde fått verdens fineste grønne vogn men manglet det obligatoriske vognteppet. En jobb for Strikkeprinsessa!

Teppet består av en blanding av retro secondhandstoffer og nyere stoffer. Det hvite stoffet med brune og gule blomster har dere sett før, mens det mosegrønne/lime/offwhite stoffet kalt "skogen" er nytt på bloggen. Det stammer fra mammas avlagte gardiner og er i mine øyne et spesielt  nydelig stoff. De grønne giraffene er fra USA, mens resten er en salig blanding av quiltestoffer jeg har samlet på meg gjennom årene. Kombinasjonen av lapper er helt random, og jeg synes det ble best på den måten. Baksiden er fôret med fleece.

Neste innslag ble et lite bondegårdssett.
Konvoluttbody og bukse med tittelommer i det nydelige bondegårdsstoffet fra JNY i Sverige eller Cetho i Norge.

Siste plagg i vesle O's barselgarderobe fra undertegnede var den vesle landskapsdrakten som jeg jo har vist tidligere.S har allerede brukt sin, og den er helt perfekt på en liten kropp!

Og her er han, familien B's nyeste tilskuddFantastisk, eller hva?


2 comments:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...