Translate

Friday, April 27, 2012

Med en liten Mariusgutt i magen

♥♥♥I min mage ligger det en liten lillebror. En liten vakker venn som vi skal møte om bare noen ganske få måneder. Er det ikke et under?  Om mulig føles det enda rarere og mer fantastisk enn den gang jeg gikk gravid med storebror. Et lite menneske. I min mage. Vår sønn og lillebror ♥ Det har blitt en lyseblå Marius -en liten sådan. Jeg hadde bestemt meg for at jeg etter ultralyden skulle sette igang med et kjønnsunøytralt "drømmeprosjekt" hvor fornuften ikke skulle få styre. For det er vel ikke spesielt fornuftig å bruke en hel haug med timer og energi på noe så smått som kanskje bare skal brukes noen få ganger? Eller? (Sengetøyet fra Princess var jo unektelig en inspirasjon til fargevalg :) )


Oppskriften på bodyen finner du i SandnesGarns hefte "klassikere 0-4". Den er strikket i lanett på pinne nummer 2,5, og krever en god del tålmodighet etter min målestokk (selv om jeg ganske ofte har strikket plagg med tynne pinner). Om du lurer på hvordan den skal monteres, kan du lese min tutorial på montering av Mariusgenser her. Det er nesten samme prinsipp, men i bodyens tilfelle skal ikke skuldrene sys sammen.De søte små tøflene er helet etter et mønster jeg ramlet over på Etsy. Det, sammen med mange andre vakre heklemønster finner du her.


Forøvrig er jeg helt forelsket i Marius om dagen, så det kan nok hende at det dukker opp flere plagg med samme tema etter hvert (om jeg da ikke bukker under etter enda en runde med omgangssyke :( ). Flere som er på Mariuskjøret?


 Håper dere får en deilig helg!


7 comments:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...