Translate

Sunday, April 15, 2012

Sånn i tilfelle

Først vil jeg si tusen takk for hyggelige kommentarer til mitt forrige innlegg- det varmer :) Nå er snart tiden inne for den ordinære ultralydundersøkelsen. Det viktigste er selvfølgelig at helsen til den lille er god- jeg må innrømme at jeg kjenner en bitte liten mammauro i magen, og det er vel helt vanlig. Men det blir jo også spennende å høre om de kan avsløre kjønnet på knærten. Da vi var på tidlig UL i uke 12 ymtet legen frempå at det var gode muligheter for en gutt, men at det var vanskelig å fastslå med stor sikkerhet så tidlig i svangerskapet. Mammafølelsen sier også at det er en guttebass, men det er jo også ganske vanskelig å si noe sikkert ut fra den ;)

Uansett... Strikkeprinsessa er forberedt!Dette teppet består av de aller første mormorrutene jeg noen gang har heklet. Den gangen hadde jeg ikke noe klart formål for rutene, annet enn at jeg skulle lære meg å hekle. Men når jeg nylig hadde opptelling i kurven fant jeg ut at antallet var nesten perfekt til et lite vognteppe. Og med en liten knært på vei syntes jeg at det var et passende formål. Rutene er heklet i Drops' Alpaca med heklenål 4 og 3,5. Det hadde nok ikke gjort noe å benytte nål 2,5 eller 3, men resultatet ble OK. Det fikk bli en liten enkel blondekant rundt for å avslutte det hele.Neste vognteppe er av den mer feminine varianten kan man nok trygt si :) Dette ble heklet før jul, og ideen til teppet fikk jeg fra Cissemosse, men jeg fant ingen oppskrift på et slikt teppe på noen av mine lokale garnbutikker. Mønsteret har jeg derfor komponert selv, med utgangspunkt i Solveigs blomsterkvadrat. Jeg brukte Drops' alpacablanding Nepal og heklenål nr. 5. I utgangspunktet heklet jeg teppet på ren impuls fordi jeg falt pladask og ønsket meg nye hekleutfordringer, og tenkte at det kunne gis bort i barselgave til noen venner som ventet en liten jente. Men siden vi plutselig hadde en på vei selv og ikke har noen sikre bevis på hvem som gjemmer seg inne i magen foreløpig, bestemte jeg meg for å beholde det en liten stund til.


...dette hadde vel gjort seg i en dypvogn med ei lita tulle i?Det gjelder å være forberedt ;) Babyen skal i alle fall ikke fryse!


Håper du har hatt en deilig helg!


16 comments:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...