Translate

Monday, April 9, 2012

En hemmelighet i røde sko

Det er på tide å avsløre hemmeligheten som er skyld i mtt blogge- og håndarbedsfravær. I min mage ligger nemlig en lillebror -eller søster som er ventet til denne verden  midten av september <3 .

Det første håndarbeidsrelaterte beviset ser du her:Et par røde heklede baby converse. Jeg valgte nok et litt hardt spunnet garn, et tykkere hadde gjort støvelen litt mer stabil. Oppskriften jeg har brukt finner du hos pysselkiissen -og den er gratis!

Den lille tassen har så langt ikke gjort det så lett for mor å komme seg gjennom hverdagen- siden jul har dagene blant annet bydd på en grusom svangerskapskvalme, utmattethet, bekkenplager, omgangssyke, streptokokker, diverse annet rusk og nå de siste par ukene; lungebetennelse. Jeg trenger kanskje ikke å s at det har vært lite håndarbeid på gang den siste tiden? Symaskinene har ikke vært rørt på tolv uker (!)- det må være ny rekord. Men når kreftene har strukket til har jeg forsøkt å få litt sving på pinnene og heklenåla. En del prosjekter ble påbegynt før den tyngste perioden satt inn, og smått om sen begynner noen nå å bli ferdige :) Jeg har blant annet klart å ferdigstille et lite teppe.

Teppet er strikket på pinne nr 5,5 (og heklenål 3,5)  i det nydelige garnet lerke fra Dalegarn. Garnet er en herlig myk blanding av bomull og ull, og er perfekt til et tidlig høstbarn. Oppskriften finner du i heftet som heter "babytepper". Her er det forøvrig flere godbiter som jeg vurderer å kaste på :)

Tidlig UL tydet på at den lille som gjemmer seg der inne er en lillebror, men på ordinær UL om en uke får vi forhåpentligvis vite det med litt større sikkerhet- det er tross alt viktig om man har lyst til å kreere annet enn kjønnsnøytralt babytøy. Magefølelsen sier likevel babyblått, og jeg må innrømme at jeg har tyvstartet litt på det blå ;)

Så- det var min "lille" hemmelighet, er det flere av dere som venter i løpet av året?

11 comments:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...