Translate

Wednesday, May 9, 2012

Giveaway hos Strikkeprinsessa!Da har jeg endelig fått rotet meg til å få arrangert et lite blogglotteri :) Ettersom jeg selv er i rugemodus synes jeg det passet godt med en givaeway i småfolkets navn- og om man selv ikke har eller venter smått er jo disse vognteppene perfekte som barselpresanger! Jeg legger likevel inn et tredje alternativ - om du heller ønsker det kan du velge deg to stk vår/høstluer i jersey i valgfri størrelse med spreke farger. Les mer om vognteppene her og her.


Luene kan være i akkurat disse- eller i helt andre farger (jeg har også mange jentestoffer!)


Vinneren kan altså velge mellom ett av teppene du ser på bildet øverst- et heklet vognteppe med rosa blomster eller et quiltet teppe i blåtoner. Begge teppene passer som vogntepper til dypvogn. Det blå kan også benyttes som et lite leketeppe/stelleteppe. Eventuelt kan du velge to stk vår/høstluer i spreke farger :)

Slik deltar du:

1 lodd: Kommenter dette innlegget

2 lodd: Kommenter dette innlegget + link til innlegget på din egen blogg (bruk bildet øverst) eller del innlegget på facebook om du ikke har blogg

3 lodd: Kommenter dette innlegget + link til innlegget på din egen blogg eller del innlegget på facebook + bli fast følger av bloggen min (eller å være det fra før)

Husk å oppgi i kommentarfeltet hvor mange lodd du tar :) Om du er anonym må du legge igjen mailadressen din slik at jeg kan få tak i deg om du vinner. Giveawayen er åpen for alle! Lotteriet avsluttes 20. mai og trekkes den 21.

Håper du har lyst til å delta, lykke til :)

37 comments:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...