Translate

Saturday, June 2, 2012

Verdens fineste overraskelse og verdens fineste jenter <3

I går skulle jeg lure en god venninne trill rundt og være med på å overraske med babyfest for henne og den vesle gutten hun venter i juli. Derfor hadde jeg jo såklart med en hjemmesydd gave til den vesle prinsen.



Et applikert vognteppe i blått, hvitt og beige ble det til han, samt en minivimpelrekke. Jeg hadde egentlig tenkt at minivimpelen skulle kunne brukes på vogna, men den ble visst litt i lengste laget- men den passet heldigvis perfekt på stellebordet :)

Teppet er inspirert av dette som jeg sydde til vesle A i høst. Man tenker at det skal være "fortere gjort" med et lite vognteppe, men det var faktisk nesten akkurat like tidkrevende å sy dette vesle, til tross for noen færre meter søm. 




Men... da jeg dukket opp på festen med min god venninne som avtalt så jeg plutselig at der sto jo både mamma og mine aller kjæreste veninner ♥ Jeg hadde altså blitt grundig lurt jeg også- det var en SÅ utrolig fantastisk hyggelig overraskelse!! Jeg ble så glad langt inn i hjertet ♥ TUSEN TUSEN takk til alle som kom, og til min fantastiske venninne M som hadde arrangert alt sammen for oss begge!! Og SE på alt det flotte lillebror fikk ♥


Bleiekake!!



Nydelige babyklær til lillebror!!


Etter en tøff uke og en natt på sykehuset gjorde dette så godt. Kroppen samarbeider ikke helt for tiden, og dagene må tilbringes helt i ro fremover slik at lillebror holder seg på plass en god stund til. Så TUSEN TUSEN takk igjen- jeg er heldig som har så fantastiske mennesker i livet mitt ♥




 

1 comment:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...