Translate

Monday, July 16, 2012

Solgult

...om solen ikke skinner kan man jo improvisere!


Jaja, strengt talt ikke solgult, men likevel! Nok et høstplagg til storebror.


Facts: Garn: Drops Alpaca, ca 120g okergult, rester av naturhvitt og mørkebrunt. Pinner: 3 og 3,5. Mønster: "Marius med rund sal" fra Sandnesgarns "Til fjells" 0913. Str: Vidde 2-4 år, lengde 4-6 år.

Jeg har strikket etter samme oppskrift tidligere (ikke ferdig montert enda, ergo ublogget). Den gangen med Smart slik det er anbefalt i oppskriften. Denne følte jeg ble litt tykk til høstbruk, og valgte derfor Drops' alpaca denne gangen. Genseren ble nok litt smalere, men alt i alt synes jeg at garnet egnet seg godt- og gav et passe tykt resultat. Og fine fine farger ♥


På pinnene akkurat nå er en ribbestrikket bukse som passer til. Jeg krysser fingrene for at dette ikke blir en ufo- det er temmelig kjedelig å strikke ribbestrikk på settpinner i èn farge. Men jeg tror en slik bukse vil komme godt med i høst- og vintergarderoben!


Vi har hatt en liten Danmarksferie med familien, og det meste ble strikket underveis. Dessverre fikk vi kun èn dag uten regn, men jammen hadde vi det fint likevel- selv med en haltende høygravid på slep ;) Min kjære mor ble 60 år, og turen var en flott feiring av verdens beste mamma- hurra!


En strandet hval på stranden? Nei, Strikkeprinsessa er fremdeles ganske gravid!Det å være gravid og å spise is med to kuler pistasj, softis, guff og fløtebolle er to sider av samme sak fant jeg raskt ut!Nok et gult prosjekt- et mystisk sådan på tykke pinner. Det er kanskje flere som har "knotet" med et tilsvarende et?


Håper du nyter sommeren der du er- med eller uten sol! 

3 comments:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...