Translate

Sunday, March 24, 2013

Skal Skappel ikke #1

Jepp. Jeg også. Selv om jeg hadde lovet meg selv at jeg ikke skulle kaste meg på Skappelfeberen (det er jo ikke like gøy å strikke det "alle" i hele landet strikker), så har jeg gjort nettopp det. Og så i rosa da! Sist jeg drømte om rosa var i 2000- da var jeg 14. Men plutselig kom en rosaimpuls over meg. Jeg bare måtte ha noe pusete rosa. Så da ble det skappel da, og som innlegget antyder kan det hende det til og med kommer en oppfølger. Men den er litt hemmelig foreløpig.


Et actionbilde tatt i hurten og sturten. Ikke akkurat så vakker på håret, men dere får et inntrykk av hvordan den ser ut på, og av den deilige rosafargen- litt jordbærisaktig er den. Jeg kunne ikke motstå og har brukt en tråd av det deilige Iris alpakka fra Du store alpakka og en tråd av drops alpakka. Oppskriften finner du her. Selv om jeg kuttet 8 masker i bredden synes jeg den er hakket for vid, og siden garnet er såppass tungt kombinert med rillestrikken så siger den ganske kraftig, særlig armene. Pyttpytt. Det blir en kosegenser. Super til påskefjellet!

 
Jaja, kanskje jeg fremdeles er litt svak for rosa likevel? Fargepaletten i sofapleddkurven.


Påskestrikketøyet er påbegynt. Enkel rettstrikk på rundpinne passer finfint til hyggelige kvelder med familien på hytta. Jeg tester ut det nye alpakkagarnet til Nille. Garn med akryl kommer vanligvis ikke over dørterskelen hos meg, men dette var så bløtt og deilig at jeg bare måtte prøve. Så får vi håpe det ikke nupper!

I dag hadde vi en kjempekoselig dag i sola med gode venner. Årets første grilling- og attpåtil kunne vi spise ute, nydelig!

Jeg ønsker dere alle en riktig god påske, håper den blir fylt med sol, garn, godis og familie og venner!


 

6 comments:

 1. Fin blogg du har :) Jeg ble også bitt av Skappelen feberen før jul, men har bare fått ferdig ene sida. Den ble så svær, så jeg mista motet ... Skal nok bli ferdig, må bare sy litt først :)

  ReplyDelete
 2. Den så veldig deilig ut! Likte fargen. Jeg har lyst på en sånn jeg også, men er veldig usikker på størrelser.. Nyt påsken videre:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, den er superdeilig :) Du er ca str 36, ikke sant? Litt mindre enn meg. Om du bruker denne kombien i garn ville jeg anbefale å strikke den med 16 masker færre i bolen og 4 færre i armen. Om du bruker drops' alternativ blir genseren litt lettere og litt mindre- da holder det nok å kutte 8 masker :)

   Delete
 3. Fin genser :)
  Jeg hadde heller ikke tenkt å strikke den, men så ble det en likevel. En litt egen variant. Og nå har jeg nettopp festet trådene på en til 2-åringen min ;) Absolutt deilige gensere.

  Så fin blogg du har. Ser ut som du lager masse fint. Følger deg videre, jeg :)

  ReplyDelete
 4. Tusen takk alle sammen, riktig GOD PÅSKE til dere alle :)

  ReplyDelete

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...