Translate

Tuesday, March 19, 2013

Til en liten Stjernepike

Et stjerneteppe er bestilt til en liten tulle. Da mammaen spurte om jeg kunne sy tenkte jeg instinktivt at hun villa ha applikert hjerter, men det var stjerner hun helst ville ha! Og jammen ble det ikke fint med stjerner i jentefarger også *smile* Nå kom jeg plutselig på at jeg ikke har blogget om lillebrors stjerneteppe enda hihi- ikke alt kommer i kronologisk rekkefølge da gitt!

Teppet er quiltet med platevatt og på baksiden er det myk fleece. Størrelsen er slik at det passer som et litt stort vognteppe, krabbeteppe og koseteppe når frøkna flyttes over i sportsdelen. Kantene bølger seg litt siden fleecen strekkes lett når den syes sammen med bommullen- noen tips for å unngå dette?

Her er ett i guttefarger som jeg laget til verdens fineste E i sommer (legger det ut på nytt siden jeg av en eller annen grunn ikke får linket til mine gamle wordpressinnlegg...).Deilig å sy litt igjen (selv om "sygarasjen" fremdeles er ganske rotete hihi)!

Lurte på å holde en giveaway i anledning ny blogg og min nye stilige blogheader- er den ikke fin? Den har flinke Ninne bak Studio snesibel laget! I tillegg runder jeg snart 100 000 visninger på den gamle bloggen. Ting som bør feires mener nå jeg :) Men hva vil dere vinne? Stoff? Ferdigsydd? Sydd strikketilbehør?

Håper du har en deilig tirsdagskveld!

6 comments:

 1. Hei! Så fin blogg du har, og så utrolig mye fint du har laget! Jeg har lagt meg til som følger og legger deg også på bloggrollen min. :)

  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min, det setter jeg stor pris på! Kom gjerne igjen. :) Håper resten av uken din blir finfin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk for hyggelig kommentar, og for at du vil følge meg :) Har allerede lagt meg til som følger hos deg- du har mange kule og originale ideer, og jeg glemmer aldri den utrolig fine fiskevognposen i made by me!

   Delete

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...