Translate

Friday, August 20, 2010

"En-del"

... eller One-piece som det så populært heter og som så populært brukes om dagen. Iflg Tina og Bettina (jf. Torsdags kveld fra nydalen) er det mye man ikke kan gjøre i en One-piece, men det tror jeg ikke den lille tassen som skal bruke denne behøver å bekymre seg for ;)



Stoffet tror jeg er fra det forrige årtusen -fant det på tilbud i stoffkjelleren i Ås (kanskje 80-90-tallet?). Ribb og foret i hetta tror jeg er fra S&S. Mønsteret er noe modifisert fra Meedoms bok (Disse bøkene anbefales på det sterkeste - Alt kan i prinsippet lages fra disse basismønsterne!) Børnetøj 0-3. Størrelsen er ca. 3 år.



Møbelet jeg har sneket inn i denne posten er en gammel rosemalt kiste jeg kjøpte på Maritastiftelsen på Grünerløkka før vi flyttet. Stoffet inne i kista var en overraskelse, og var en av årsakene til at jeg falt for den -skikkelig knallfarget stoff med blomster (ja, jeg er virkelig stoffavhengig:))

Egentlig var prosjektet ment som testsøm for fremtidige prosjekter. Jeg fant ingen god måte å feste foret i hetta på uten at sømmen vises for godt, og den biten ble ikke særlig pen. Neste gang skal jeg bruke håndsøm. Prosjektet ble likevel greit nok til at jeg kan gi det bort, og det er en liten tass som er i tankene mine -hvis den passer da :)



Her ser du tydeligere den stygge sømmen fra festingen av foret i hetta - hvis noen har noen gode og lettvinte forslag til hvordan den kan festes tar jeg gjerne imot :)

1 comment:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...