Translate

Monday, September 13, 2010

Onkel PCs PC har fått klær!

Jeg husker godt en bloggoverskrift jeg leste for en stund siden som lød som følgende: "Storebrødre leser ikke håndarbeidsblogger" hvor skriveren fra denne slutningen tok sjansen på å vise en presang før den skulle avleveres.

Vel, jeg har en storebror som leser min håndarbeidsblogg, hvilket jeg synes er veldig hyggelig! Når han hadde bursdag syntes jeg derfor at han fortjente noe som var signert strikkeprinsessa og som passet han bedre enn en body eller et krypeteppe som det har gått mye av i det siste ;). Nå er gaven endelig overlevert, og jeg kan vise den frem her på bloggen. Ja, det måtte jo bli et PC-trekk. Min storebror har nemmelig både sitt dagelige virke og mange av sine hobbyer gjennom et verktøy av typen PC, og siden den er med nesten over alt syntes jeg den fortjente å bli oppbevart med stil. Teksten er brodert vha stitching, og er hentet fra The Shinig. Siden jeg selv er en pyse av dimensjoner, kan jeg ikke skryte på meg å ha funnet på dette- det er snarere min kjære svigerinne som har hvisket meg i øret at dette ville passe for Onkel PC. Og min bror kunne levende fortelle meg hvordan Jack (aka Jack Nicholson) sitter og taster som en gal (!) på skrivemaskinen og skriver "all work and no play makes Jack a dullboy" om og om igjen.

Onkel PC (aka HP aka storebror) er nok ikke like gal (eller kjedelig) som Jack, heldigvis, men humoren har han i behold. Derfor valgte jeg et lekent fôr på innsiden av mappenJeg broderte også forsøksvis et portrett av hovedpersonen på framsiden. Ingen korrekt gjengivelse, men ikke så langt fra sannheten heller ;)

 

Til lukning brukte jeg glidelås (som uheldigvis og selvfølgelig var for kort...).Gratulerer med dagen på etterskudd, storebror!

Mønsteret er egenkomponert, og det blir nok ett til meg selv også etter hvert :)

2 comments:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...