Translate

Sunday, June 12, 2011

Det går så fort!

Det blir ekstra tydelig når man får barn. For bare ett år siden var S en liten bylt på mammas arm, mens han i dag er en "stor" barnehagegutt.



Og se som han stråler i hjemmesydd antrekk! Buksen ble til etter et besøk på kånkarångs blogg. Hun hadde laget en fantastisk bukse i jersey med jeanslook, og jammen var jeg snar om å lage et mønster i samme stil. Jeg brukte mitt vanlige retrobuksemønster, smalnet det noe, sydde "press" midt frem på begge buksebein og lot pressen ende under to lommer, akkurat slik som kånkarong hadde valgt å løse det. Det eneste som irriterer meg med dette bildet, og som i tillegg irriterer grenseløst er den vrengte beinsømmen- argh!



I tillegg fikk det bli en cardiganjakke, et nytt mønster jeg har satt sammen. Den ble utstyrt med de samme lommene som buksen. Settet er sydd i jersey med jeanslook fra Kameleont design. Den var ikke spesielt lett å håndtere for å si det veldig pent. Med en gang jeg satt saksen i den krøllet den seg fra ende til ende, og det var hverken lett å klippe eller sy. Men resultatet ble likevel OK, og den tynne jerseyen er perfekt til den varmere halvdelen av året. Den fine retro glidelåsen er fra Bibbis tekstil. Bodyen har jeg vist frem før.


Lekestund med mormor i mormorkurven- ja til lekevennlige klær!


2 comments:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...