Translate

Sunday, August 7, 2011

Litt sommer

Vår vesle familie på tre har nå nytt mer enn tre uker sammen, og de har hatt mye å by på av både det ene og det andre. Bloggelysten har vært så og si fraværende, og etter de forferdelige hendelsene den 22.07. virket ord om vår sommerferie rimelig overflatisk og trivielt. Mine tanker går til alle som har mistet noen de er glad i.

Selv om bloggingen har gått litt sent har det likevel både blitt sydd og strikket litt i sommer, dog i et noe roligere tempo.

Først ut er et strikkepinneetui jeg laget til verdens beste kollega. Takk kjære I for god veiledning og støtte gjennom mitt første halvår i jobb!

Det er ikke noe spesielt med dette etuiet, og stoffene er som kjent retro blomster fra farmors findynetrekk og beige prikker fra Stoff og Stil. Mønster og syveiledning kan du finne her. Jeg sendte med mine bambuspinner som jeg dessverre strikker alt for hardt til å bruke. På pinnene ser du sommerens strikkeprosjekt. Jeg har endelig tatt vettet fatt og bestemt meg for å strikke en ulldress til S stort sett bestående av restegarn. Av og til passer det jo best med pinner og garn i en pose! Og målet om å få den ferdig i sommer ser ut til å være gjennomførbart.

Vi har hatt et par nydelige dager i København. Her ble det tid til litt shopping, og jammen ble det ikke litt av hvert med hjem fra Stof2000. Et par av stoffene har allerede fått smake saksen!

Bomull til venstre og jersey til høyre


...og poden sov godt i vogna med nytt koseteppe

Flere bilder av teppet kommer


Videre er et dynetrekk jeg sydde til S på forsommeren i det herlige eplestoffet fra S&S. For de som fikk tidlbudskatalogen deres -dette ble faktisk sydd ferdig før det utkom! Tittekanter i orange bomull setter prikken over i'en, og glidelås som åpningsmekanisme gjør mor glad når sengetøy skal byttes.Så et deilig putetrekk til pappas kjøkkenputeJeg har også være så heldig å gjøre et aldri så lite kupp hos Frelsesarmeen denne sommeren

Deilig retro


Sommeren har også ført med seg andre gode nyheter

Jeg skal bli fru!


Håper du også har hatt en flott sommer :)

1 comment:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...