Translate

Friday, January 18, 2013

I all enkelthet på en fredag

Av og til er det deilig med et enkelt prosjekt som går litt av seg selv. Etter å ha skaffet meg Marthe Helgetuns bok "i all enkelthet" falt jeg fort for den rillestrikkede luen med flette og øreklaffer. Luen er strikket frem og tilbake og er ganske enkelt genial- rillestrikken gjør at den sitter tett og fint på et viltert barnehode, sik som storebrors.

Rillestrikket lue med flette

Rillestrikket lue med flette #2

Jeg har ikke brukt originalgarnet, men atter en gang Nepal fra Drops- fornøyd med det denne gangen også! Pinne nummer 5.

Luemodell

Mottakeren var svært fornøyd, selv om det kanskje ikke ser slik ut ;) Her poserer han i buksa og genseren jeg har strikket tidligere- høyt verdsatte plagg denne vinteren!

Strikket hals

...en enkel strikket hals som endelig ble motert ferdig før jul. Strikkefakta er for lengst glemt da dette i utgangspunktet er et prosjekt fra i fjor.


Lillebror

En liten lillebrorupdate: Nå er han blitt tjukk og god, og har passert fire måneder allerede. I dag rullet han rundt for egen maskin for aller første gang! Vi kooser oss ♥ Her er lillebolla på leketeppet jeg har sydd og i sparkebuksen som mormor har strikket. Mamma og pappa var på besøk i går, og da hadde verdens snilleste mamma med seg en bok: "Klassisk barnestrikk" av Tove Fevang. Her var det faktisk noen lekre klassikere som jeg har gått glipp av, blant annet denne kofta:

Klassisk barnestrikk

Den gikk rett inn på strikkelista mi! Tusen takk snille mamma- jeg elsker håndarbeidslitteratur! Men akkurat nå er det et annet tidkrevende prosjekt som gjelder- heklede afrikanske blomster som til sammen skal bli en bursdagspresang til storebror- om jeg blir ferdig i tide!

African flowers

Da er det bare å gjette hva det skal bli!


Afrcan flower hat?


En hatt? Naaah! Hihi ;)


En riktig deilig helg til deg!


klem

6 comments:

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...