Translate

Thursday, February 14, 2013

Min mann(s) Marius

Mitt første innlegg på den nye bloggen omhandler et annet av vinterens tålmodighetsprosjekter- endelig en Mariusgenser til mannen! Bortsett fra noen stakkarslige par sokker er det kun dette jeg har klart å ferdigstille til min bedre halvdel- denne har han sannelig fortjent.Jeg valgte å strikke den rundfelte versjonen og legge til ribb. Jeg strikket maskeantallet til str XL i alpakkaversjonen, men med pinne nr. 3,5 og Smart. Målene er basert på kjekkasen selv, og den er god på lengden. Er det bare meg som synes at smart og sisu nupper fryktelig? Det var sannlig godt å bli ferdig med denne, men det er gøy å strikke til voksen også- den holder jo litt lenger enn en sesong ;)

Det blir litt endringer på den nye bloggen etter hvert- håper noen har lyst til å følge med!

God valentinsdag til deg!

11 comments:

 1. Gratulerer med ny blogg! Jeg har endret linkene på min side. Flott mariusgenser! Mannen min har ønsket seg en slik lenge, tror jeg må komme meg på en garnbutikk snart;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk for det :) Blogger er en smule mer brukervennlig, og det er mye lettere å følge med på andres blogger! Ja, de stakkars mannfolka må jo også få noe en gang i blant ;) Kanskje er en til meg selv det neste prosjektet? Så jo at at du hadde strikket en til deg selv, frister det også :)

   Delete
 2. Oi, dette står det respekt av, spørs om eg hadde hatt tålmodighet til å fullføre eit så stort prosjekt ;-) Men den var knallfin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk for det :) Ja, mannegensere er en tålmodighetsprøve, men er jo å koselig å strikke til noen som virkelig blir glade og som bruker det de har fått med glede ;)

   Delete
 3. Hei! Så koselig blogg du har. Masse inspirasjon!
  Legger meg til som følger hos deg og kommer nok til å la meg inspirere videre av deg:-)

  ReplyDelete
 4. Tusen takk for koselige kommentarer :)

  ReplyDelete
 5. Så mye flott du lager.
  Som deg er jeg ikke tilhenger av sort til barn, men
  Zigzag teppet og dressen i forige innlegg var hærlige

  ReplyDelete
 6. Hei! Så mye fint du har laget! Hvor finner man mønster på Mariusgenser til herre med rundfelling? Min mann vil ha det ;)

  ReplyDelete
 7. Kjempefin genser til gemalen! Jeg tenker å strikke en til sønnen som ønsker seg slik genser. Er straks ferdig med min egen som er i mini Alpakka, og lurer litt på om det er den i Sandnes heftet du også har brukt?

  ReplyDelete
 8. Så flott!!! Jeg hadde bestemt meg for å strikke Mariusgenser med rundfelling til min voksne sønn, garnet er allerede i hus. Jeg måtte bare ha en liten inspirasjonsrunde på nett for å sjekke. Takket være deg (og din mann?) er jeg ikke i tvil - det blir med rundfelling! Takk for titten!

  ReplyDelete

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...