Translate

Wednesday, February 20, 2013

Sorthvitt

I utgangspunktet er jeg ikke spesielt begeistret for sort, verken i interiør og kanskje spesielt ikke til små barn. Jeg selv derimot elsker å bruke sort.

Men så ble jeg fristet da- både av nytt heklemønster, flinke interiørbloggere og av Gekkos fiine zigzagstoff.


Så da ble det enda et babyteppe da- heklet i Sandnes' Duo (bomull og merinoull) på nål nr. 3,5. Litt større denne gangen, så blir det et fint koseteppe til sommeren.

Da jeg lette etter et zigzag heklemønster uten hull ramlet jeg over den fine Prydeligbloggen, og det viste seg at hun hadde en oppskrift på nettopp dette. Den finner du her.


Zigzagdressen til lillebror har jeg vist frem før (jeg får dessverre ikke koblet til gamle innlegg som er flyttet fra wordpress, men søk i arkivet på "heldress" om du er interessert), men jeg følte at en ny omtale hørte hjemme her, zigzagmønsteret tatt i betraktning :) Mønsteret på dressen er fra Ottobre, tror det var fjorårets sommerutgave. De fine sorthvite fugleknottene på Ikeakommoden er fra Kremmerhuset.

 
Hvor er babyen?


Til slutt et lite gravidbilde fra i sommer, siden jeg var i sorthvittmodus. Fordi mannen ikke er spesielt begeistret for å ta bilder er dette ett av de svært få som finnes av lillebrormagen. Dette er tatt tre dager før lillebror ville ut, og bortsett fra hvite føtter og dobbelthake liker jeg det ganske godt. Herregud. Det skal ikke lenger tid til før man glemmer hvor utrolig tungt det er å gå gravid og tenker tilbake med savn *hihi*.

Velkommen til følgere på den nye bloggen- og tusen takk :) Dette blir nok et fint sted å være! Riktig god vinterferie til deg som er så heldig å ha det!Er det forresten noen som vet hvordan man fjerner "rammene" rundt bildene man legger ut? :)

4 comments:

 1. Så fint heklet teppe! Og fin dress. En smule misunnelig på syegenskapene dine. Jeg holder forresten på med teppet med blomster som du har lagt ut oppskrift på :) Snart ferdig.

  Trodde de rammene var en del av "pakken" til den utformingen du har valgt for bloggmalen. Tror du må velge en annen mal for at de skal gå bort. Men er ikke 100% sikker altså. (Håper du skjønte hva jeg mente).

  Forresten kjempefin gravidmage!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Så gøy at du har prøvd deg på blomsterteppet- det er et artig prosjekt :) Ja, det er vel det jeg har tenkt også- skulle gjerne ha fjernet den uten å endre malen for mye. Jeg får vel bare prøve meg frem :)

   Takk for hyggelig kommentar :)

   Delete
 2. Helt nyyyydelig!Både teppet, dressen og gravidmagen! :) Jeg venter en prinsesse i begynnelsen av April og nå tenker jeg at jeg blir aaaaldri å savne å gå gravid igjen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk :D Å, så flott- lykke til med innspurten! Jeg hadde et tungt svangerskap denne siste gangen, men man glemmer så fort! Husker at det var forferdelig slitsomt, men den konkrete følelsen er visket ut (likeså smertene ved fødsel). Det er nok mannen og mamma som husker det mest hehe ;)

   Delete

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...