Translate

Monday, February 25, 2013

Småaper til småtasser

 
Endelig har jeg fått gjort ferdige disse sjarmerende skapningene. Påbegynt i fjor vår og montert ferdig sist uke. Noen prosjekter blir bare liggende. Men heldigvis i tide for minsteknært som elsker sin blå/orange apekatt. De andre to har fått nye hjem hos noen fine små venner.
 

Om du er en av de få som ikke har stiftet bekjentskap med disse karene, kan jeg fortelle deg at det er Kaptein biff som har designet disse og som selger oppskriften. Lett og forståelig selv for en nybegynner.


Et lite retro sett til en bitte liten skapning har også blitt overlevert. Gule kløver fra Ohlssons og sommerstoff fra Znok.
 
En riktig god uke til deg!
 
 

4 comments:

 1. En dag skal jeg lære meg å Hekle slike søte rangler! Første gang jeg er innom her, og så mye fint du hekler, strikket og syr! Legger meg til som følger;) god helg!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk for den hyggelige kommentaren :) Ja, lær deg å hekle! Jeg trodde det var vanskeligere enn å strikke, men der tok jeg feil- det er lettere ;)

   Delete
 2. Herlige rangler! Og det settet du har sydd var bare kjempefint!!!! Herlig med sterke, friske farger til barn, synes jeg :)

  ReplyDelete
 3. Tusen hjertelig takk Guri :) Jeg synes også det er topp med farger!

  ReplyDelete

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...