Translate

Saturday, May 4, 2013

Retro baby

Åh, som jeg elsker retrostil på babyer i denne alderen! (Spesielt på min egen baby såklart). For deg som følger med på instagram er dette intet nytt, men det fortjener likevel plass i bloggen synes jeg. Om du har lyst til å følge med finner du meg som @strikkeprinsessa :)


Det var det fantastiske elefantstoffet jeg fikk av snille Ninne som trigget lysten til å sy retrobukser igjen. Det er faktisk en god stund siden nå, men det er fremdeles like morsomt. Tusen takk kjære deg! Den blå buksen er sydd av jeansstoff med stretch og den forsynte jeg med ribb i beinavslutningen, mens den orange  i velour fikk en svak sleng. De måtte såklart følges opp med bodyer som passet til, og nå har knerten blitt så stor at er det på sin plass med konvoluttmodellen.

Storebor fikk også et par olabukser med retro elefanter på, men de har allerede røket noen runder i vaskemaskinen og har ikke blitt tatt bilder av. Her ser du det andre paret jeg sydde- i favorittfargen med stooore lommer (med plass til mange biler!!). Han blir fremdeles rørende glad for nye klær, og viser stolt frem plaggene i barnehagen. Det smelter et mammahjerte! Genseren er fra i fjor sommer.Knærten gjør seg i sixpencen altså ;)

En riktig good uke til deg- denne uken skal jeg på husmorferie med minsteknært og en super venninne og hennes knært. Jeg gleder meg sånn!
6 comments:

 1. Nydelige klær du har laget! Retro er veldig stilig! Likte veldig godt elefantbuksa:) Hvilket mønster har du brukt på buksene til knærten?

  ReplyDelete
 2. Hvor er det en skøn dragt. Virkelig fin.
  Kh Line

  ReplyDelete
 3. Tusen takk begge to!! Buksen er opprinnelig et ottobremønster, men det er endret på mange ganger gjennom størsteknærts babytid ;)

  ReplyDelete
 4. Der kom noe fra sytreffet ja. Har venta på at du skulle blogge de. Utrolig stilige klær du syr, og så nydelige gutter da. Kose deg på tur, også håper jeg vi ses snart igjen.

  ReplyDelete
 5. Utrolig herlige klær, skikkelig fine farger og mønstre! De lyser opp mot alt det sukkersøte lyserosa og -blå som finnes overalt.

  ReplyDelete
 6. Så kule barneklær!!

  Stas å være så flink til å sy. :)

  ReplyDelete

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, da blir jeg glad :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...